Kurti në përvjetorin e masakrës të Likoshanit dhe Qirezit: Drejtësia për të gjitha viktimat e gjenocidit të Serbisë në Kosovë është obligim i yni

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka përkujtuar sot masakrën e parë ndaj civilëve shqiptarë në luftën e fundit në Kosovë në fshatin Likoshan dhe Qirez. Kurti ka thënë se përpara se të hynin brenda forcat policore, fshatrat Likoshan dhe Qirez u sulmuan nga forcat e armatosura të Serbisë me helikopterë dhe makina ushtarake. “Sulmi i…

Lajme

28/02/2024 17:10

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka përkujtuar sot masakrën e parë ndaj civilëve shqiptarë në luftën e fundit në Kosovë në fshatin Likoshan dhe Qirez.

Kurti ka thënë se përpara se të hynin brenda forcat policore, fshatrat Likoshan dhe Qirez u sulmuan nga forcat e armatosura të Serbisë me helikopterë dhe makina ushtarake.