Kroatët publikojnë hartën e Shqipërisë Etnike, çmenden serbët (FOTO)

Mediat elektronike serbe kanë publikuar kohët e fundit një hartë të mediave kroate, ku shfaqet harta e Shqipërisë Etnike, raporton Portali Albeu.

Lajme

23/08/2015 14:46

Mediat e Beogradit e kanë marrë shumë seriozisht këtë postim duke shfaqur edhe urretjen e tyre të madhe ndaj shqiptarëve dhe kroatëve.

harta