Krim i tmerrshëm: Vëllai seks me motrën e cila lindi fëmijë, e që u vranë nga nëna dhe gjyshja (Foto)

Policia në Republikën Serbe ka arrestuar V.B. nga fshati Trnjani dhe vajzën e saj S.B. 26 vjeçe të dyshuara për vrasjen e tri bebeve të lindura nga S.B. Janë arrestuar gjithashtu edhe tre meshkuj, prindër të bebeve.

Lajme

28/01/2016 09:02

Të dyja sipas gazetës serbe “Blic” janë arrestuar nën dyshimin për vrasjen e dy djemve dhe një vajze. V.B. akuzohet se ka vrarë dy fëmijë të posalindur, transmeton lajmi.net.

aa

Njëri nga të arrestuarit, i cili dyshohet se është edhe prindi i njërës nga bebet e vrara, është edhe vëllau i nënës së bebes. Pra, njëra nga bebet dyshohet të ketë ardhur në jetë si rezultat i marrëdhënies seksuale motër-vëlla.

aaa

S.B. i kishte lindur fëmijët në vitet 2011, 2013 dhe 2015. Nëna e saj dyshohet se i kishte vrarë dy foshnjet e posalindura, dhe një tjetër ishte vrarë nga vetë S.B. Foshnjat besohet të jenë varrosur në një arë rreth 300 metra largë shtëpisë. /lajmi.net