Krijohen kolona të gjata në Morinë, kosovarët kaluan vikendin në Shqipëri

Në piken kufitare Morinë mes Shqipërisë dhe Kosovës qindra automjete po udhëtojnë drejt Kosovës.

Lajme

25/10/2020 17:27

Një pjesë e tyre janë qytetare të Kosovës që kanë kaluar fundjavën në Shqipëri ndërsa pjesa tjetër janë qytetarë nga Shqipëria që udhëtojnë në qytete të ndryshme të Kosovës.

Policia kufitare e Kosovës po punon me kapacitet të plotë në tetë sportele por fluksi i mjeteve është shumë i lartë.

YouTube player