Kosova në listën e 15 vendeve që duhet vizituar para se t’i mbushni 30 vjet (Foto)

E vërteta e udhëtimeve është se kurrë nuk i keni paratë dhe kohën – të dyjat bashkë.

Lifestyle

21/11/2016 20:35

Dhe, vetëm në vitet e njëzeta mund të arrini të kurseni dhe kësaj t’i bashkëngjitni gjithë energjinë që keni për të udhëtuar, sepse, në fund të fundit askush nuk ka thënë ndonjëherë, sikur të udhëtoja më pak, transmeton Express.

Këtu janë disa nga 15 vendet, të cilat nuk kushtojnë shumë, por, nuk duhet lënë pa u vizituar.

Në këtë listë hynë edhe Kosova, që cilësohet për popullin më të ri në Evropë dhe vizita në të nuk do shkaktonte shpenzime të mëdha të përjetohej gjallëria  kryeqytetit të Kosovës.

Itali

itali_1479754632-4024773

Tanzani

Indiindia_1479754684-4762550

Kolumbi
kolumbi_1479754710-4987152

Tajlandë
tajlande_1479754738-1347680

Meksikë
meksike_1479754767-2100798

Francë
france_1479754792-7677162

Haiti
haiti_1479754817-7661843

Peru
peru_1479754842-6322536

Norvegji
norvegji_1479754868-1247814

Vietnam
vietnam_1479754897-1865221

Izrael
izrael_1479754923-6764780


Belizë
belize_1479754970-6922208


Kinë
kine_1479754992-3693681


Kosovë