Komunikatë zyrtare nga Real Madrid

Të mbështetur në pesë pika, komunikata e Real Madridit sqaron se klubi nuk ka bërë asnjë shkelje dhe nuk pret të dënohet nga FIFA.

Sport

29/04/2015 14:06

Pas lajmit se Real Madrid mund të dënohet nga FIFA, kampioni në fuqi i Evropës ka publikuar një komunikatë zyrtare duke reaguar ndaj tij.

Los Blancos kanë insistuar se gjithmonë kanë respektuar rregullat, dhe mohuan lajmin se kanë qenë pjesë e hetimeve për parregullsi në disa marrëveshje të caktuara për transferimin e futbollistëve.

Të mbështetur në pesë pika, komunikata e Realit sqaron se klubi nuk ka bërë asnjë shkelje dhe nuk pret të dënohet ashti siç i ndodhi Barcelonës në vitin e kaluar që ende nuk ka të drejtë të realizojë përforcime deri në janarin e vitit 2016.