Të Infektuar: 1147

Të Shëruar: 874

Të Vdekur: 30

Komentet në Instagram janë zhdukur nga një gabim i pazakontë

15:18 | 4 Prill 2020

Komentet në Instagram janë fikur dhe nevoja bëhet kronologjike në një problem të çuditshëm.

Gabimi u kthye shpejt, megjithëse nuk është e qartë nëse është një tregues i ndryshimeve që po vijnë në platformë, transmeton lajmi.net.

Më parë, Instagram gabimisht ka ndezur tipare që synonin vetëm të testoheshin brenda.

Në dhjetor, për shembull, aplikacioni futi një ndryshim të pazakontë që nënkuptonte postimet të lëvizura anash, në vend se lart e poshtë. Kjo nxiti zemërimin nga përdoruesit, përpara se Instagram të thoshte se ishte aktivizuar gabimisht.

“Më vjen keq për këtë, ky supozohej të ishte një provë shumë e vogël, por ne shkuam më gjerë sesa parashikuam”, tha në atë kohë shefi i Instagramit Adam Mosseri. /Lajmi.net/