Kjo do të jetë e ardhmja e shërbimeve nëpër restorante

14:46 | 28 Shtator 2018

Çdo ditë e më shumë po avancojmë në shpikjen të gjërave të reja në teknologji.

Teknologjia na ka kapluar të gjithëve, ajo është e pranishme kudo që jemi, dhe po avancon çdo ditë e më shumë në shpikjen e gjërave të reja që të na bëjë jetën më të lehtë, përcjell lajmi.net.

Video që do të shihni më poshtë ka të bëjë me atë sesi restorantet do të duken në të ardhmen.

Shërbimi i tyre do të jetë i tëri me anën e teknologjisë, ku stafi i restorantit do të jetë shumë i pakët në numër.

Ju vetëm bëni porosinë te kamarieri, dhe ai përmes një tableti e porositë ushqimin tuaj, dhe ai do ju vije nga lartë, në një skemë robotike sikurse ndonjë skenë e ndonjë filmi fantastik-shkencor. /Lajmi.net/