Kë e sheh si konkurrent Capital T? (Foto)

Reperi Trim Ademi mendon se është i pakonkurrencë në atë që bën.

ShowBiz

25/01/2016 15:37

I vetmi konkurrent, sipas tij, mund të jetë vetvetja e Capital T.

“Konkurrenti jem i vetëm është njeri që unë e shoh në pasqyrë çdo ditë”, ka shkruar reperi.

Dhe natyrisht, postimi është shoqëruar me një fotografi të tijën të bërë përballë pasqyrës. /Telegrafi/