Kartolina Muzikore e Krishtlindjeve

Ndonëse atmosfera e përgjithshme, përfshirë edhe këngët, shpesh ndërlidhet me klishe dhe kiç, as emrat më të famshëm të rockut nuk kanë qenë imunë ndaj përfshirjes në këtë valle festive.

ShowBiz

24/12/2013 23:00

Periudha e Krishtlindjeve është sinonim për urimet, dhuratat, pemën e zbukuruar dhe – muzikën.

Ndonëse atmosfera e përgjithshme, përfshirë edhe këngët, shpesh ndërlidhet me klishe dhe kiç, as emrat më të famshëm të rockut nuk kanë qenë imunë ndaj përfshirjes në këtë valle festive.

Urime Krishtlindjet nga John Lennon, David Bowie, Bruce Springsteen, Bing Crosby, Chuck Berry, Mariah Carey.

A.M.

VIDEOLISTA

1. John Lennon – Happy Christmas

2. Bruce Springsteen – Merry Christmas Baby

3. Bing Crosby & David Bowie – The Little Drummer Boy / Peace On Earth

4. Chuck Berry – Run Rudolph Run

5. Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You