Janë të vegjël por Kaia e Teutës dhe Tiani i Tunës kanë llogari në Instagram

Mbase ndonjëherë e marrin telefonin në dorë, por, janë shumë të vegjël për ta përdorur atë.

ShowBiz

09/11/2017 19:00

E lërë më, që Kaia, vajza e Teuta Krasniqit dhe Tiani, djali i këngëtares Tuna Sejdi, të kenë ndonjë llogari në Instagram, shkruan lajmi.net

Në fakt, kështu është dashur të jetë, por, e vërteta qëndron ndryshe.

Dy fëmijët e famshëm në Kosovë, kanë llogari në këtë rrjetet social, që siç duket, menaxhohen nga prindërit e tyre.

Si në llogarinë e Kaias, ashtu edhe të Tianit, gjenden fotografi dhe video të tyre, të cilat janë bërë gjatë ditëve.

Një tjetër gjë që bie në sy është se ata kanë shumë ndjekës!/Lajmi.net/

23516320_2420824951476325_313187794_o 23469090_2420903838135103_1980781972_o