Ja pse nuk duhet të ju besoni syve tuaj (Video)

Vizioni juaj periferik është diku rreth 190 gradë.

Fun

25/01/2016 11:52

Sidoqoftë, shpeshherë shkakton që të na bëj ne të shohim gjëra që në të vërtetë nuk ekzistojnë, raporton lajmi.net.

Dhe për të ua dëshmuar këtë, ne e kemi gjetur gjënë e duhur.

Krejt çfarë ju duhet të bëni është të fokusoheni në plusin që gjendet në mes të videos pa shikuar anash.

Ju pastaj do ta vëreni që me kohën vizioni juaj periferik i ndryshon fytyrat e zakonshme dhe i bën të duken si ‘përbindësha’, transmeton lajmi.net.

Shikojeni dhe binduni vet!

/lajmi.net