Ja cilat janë fotot më të bukura me dron për vitin 2021

14:48 | 14 Shtator 2021

Imazhet fituese do të shfaqen në një ekspozitë të mbajtur gjatë festivalit të arteve pamore të “Siena Awards”, në Siena, Itali nga fundi i muajit tjetër.

“Çmimet e Dronëve 2021” kurorëzuan fituesit në tetë kategori nga dhjetëra mijëra imazhe ajrore të paraqitura nga fotografë nga 102 vende të botës, transmeton lajmi.net.

Një imazh i patave që fluturojnë mbi Norvegjinë qendrore të mbuluar me borë ka marrë çmimin kryesor në një garë ndërkombëtare që njeh përdorimin e teknologjisë së dronëve nga fotografët.
Së bashku me imazhet ajrore të jetës së egër, çmimet njohën fotot e marra duke përdorur teknologjinë e dronit në kategori të tilla si dasma, natyra, urbane, sporte dhe abstrakte.

Imazhet fituese do të shfaqen në një ekspozitë të mbajtur gjatë festivalit të arteve pamore të “Siena Awards”, në Siena, Itali nga fundi i muajit tjetër.