I moshuari nga Drenica rrëfen ngjarjen se si mbeti në karrocë

Një qytetar nga Drenica të cilit i duhet ndihma e karrocës për të lëvizur ka treguar për Lajmi.net se si është përditshmëria e tij. Ai tash e sa kohë është në këtë gjendje dhe ka treguar se si mbeti i palëvizshëm. Për të kuptuar ngjarjen e tij, ndiqeni videon më poshtë:

Lajme

19/09/2023 15:11

Një qytetar nga Drenica të cilit i duhet ndihma e karrocës për të lëvizur ka treguar për Lajmi.net se si është përditshmëria e tij.

Ai tash e sa kohë është në këtë gjendje dhe ka treguar se si mbeti i palëvizshëm.

Për të kuptuar ngjarjen e tij, ndiqeni videon më poshtë: