I ftuari i thotë prezantueses: Mbylle gojën (Video)

Një prezantuese duhej të intervistonte myslimanin sunni Hani al-Seba, për ta pyetur për raportet e të krishterëve që bashkohen me ISIS në Lindjen e Mesme, por intervista nuk i shkoi mirë.

Bota

08/03/2015 23:32

Por kur ajo u përpoq të ndërhynte, pasi i ftuari vazhdonte me një përgjigje shumë të gjatë në lidhje me precedentët historikë,  ai reagoi keq, dhe biseda vijoi kështu:

I ftuari: Dëgjoni, mos më ndërprisni. Unë do të përgjigjem… çfarë lloj sjellje është kjo.

Prezantuesja: Vazhdoni por mos më thirr me emra. Unë e drejtoj emisionin

I ftuari: Mbaruat!! Qepeni gojën që të vazhdoj unë..

Prezantuesja: Mjaft më, ndërpriteni transmetimin.

YouTube player