Gruaja bën ekografinë, fotoja e bebes i lë prindërit pa fjalë

Një grua shtatzënë, e cila iu drejtua mjekut për të bërë ekografinë e radhës në javën e 24-t, mbeti e habitur nga ajo që pa në monitor.

Fun

14/06/2016 02:44

Ekografia tregonte një formë të ngjashme me atë të një makine dhe fotoja është bërë virale në rrjetet sociale menjëherë, pavarësisht se të gjithë e dinë se bëhet fjalë vetëm për një koincidencë.

Fotoja është shpërndarë nga babi i fëmijës në rrjetin social “Reddit” dhe ka bërë xhiron e botës në pak orë.