Gruaja ankohej se ishte gjithmonë e lodhur, burri ‘e spiunon’ me kamerë dhe ‘lëndohet’ nga ajo që sheh

18:50 | 7 Dhjetor 2021

Ky është një film i shkurtër nga Japonia që sjell vetëdije dhe përgjigje në pyetjen: “Kush mbart peshë më të rëndë – burrat apo gratë?

Të gjithë mendojnë se jeta për meshkujt është më e vrazhdë dhe më e vështirë. Orë të gjata në punë, udhëtime pune e gjëra të tjera, por në të vërtetë nuk është kështu.

Në këtë video paraqitet një film i shkurtër në rrugët e Tokios kur një burrë vendosi që ta shikojë ditën e gruas së tij, përcjellë lajmi.net