Të Infektuar: 1110

Të Shëruar: 843

Të Vdekur: 30

Google ka anuluar njoftimet e saj të famshme për ditën e gënjeshtrave si pasojë e koronavirusit

15:39 | 1 Prill 2020

Ndërmarrja tha se ishte e përqendruar në të qenit “e dobishme për njerëzit” dhe nuk do të lëshonte produkte të mashtrimit siç ka pasur në vitet e kaluara.

Google zakonisht lëshon shaka të shumta të prillit çdo vit, të cilat synohen si marifete për të argëtuar internetin, raporton “Independent”, transmeton lajmi.net.

Tradita filloi në vitin 2000, shumë shpejt pasi Google u formua për herë të parë.

Por këtë vit, kompania i kërkoi stafit që të mos njoftonin ndonjë tipar të tillë, në përputhje me kohën e vështirë me të cilën përballet bota.

Shakatë mund të kthehen në vitin e ardhshëm, kur bota do të jetë “një tërësi shumë më e ndritshme” sesa tani. /Lajmi.net/