Gjuriq: Ndalimi i ministrit Hoti nuk është diçka e keqe (Video)

Drejtori i zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbinë, Marko Gjuriq ka thënë se ndalimi i ministrit Hoti nuk është diçka e keqe për dallim nga veprimet tjera politike që i kemi parë për ta kundërshtuar marrëveshjen.

Lajme

27/11/2015 21:50

Gjuriq në Tribuna Channel ka thënë se ata kanë dalë sepse marrëveshja për Asociacionin është duke u vonuar dhe nuk sipas tij, nuk ka informacion se kanë qenë struktura paralele.

YouTube player