Gjakovari rrëmben një femër, e rreh në pyll pastaj e kthen në qytet

Policia e Kosovës ka arrestuar një person në qytetin e Gjakovës. I njëjti e kishte futur me dhunë viktimën femër në veturën e tije kishte dërguar në një pyll jashtë qytetit ku e kishte sulmuar fizikisht duke e goditur me grushta.

Lajme

05/03/2017 11:49

Më pas i dyshuari e kishte kthyer viktime në qytet dhe e kishte lënë në rrugë. I njëjti është ndaluar dhe me urdhër të prokurorit i dyshuari dërgohet në mbajtje.