Getinjo rrëfen historinë se si hoqi dorë nga lëndët narkotike (Video)

I ftuar i radhës në emisionin MIRAGE, këtë javë ishte Getinjo.

ShowBiz

04/03/2017 12:37

Getinjo dhe vëllai i tij Mozik, janë artistë të ri të cilët u futën vonë në tregun e muzikës sonë, por që po vazhdojnë të kenë shumë sukses.

Për emisionin tonë ai rrëfeu se si hoqi dorë nga përdorimi i lëndëve narkotike.

Për këtë dhe shumë të tjera, ndiqeni videon më poshtë:

YouTube player