Gazetarja tregon për hamburgerat te “Imrani” në Gjilan, ia bën kameramanit një ‘komplet’

Në Kosovë ka shumë vende për të ngrënë jashtë, ndër to janë edhe fast food-et e ndryshme që ndodhen në vend. Në Gjilan, është një fast-food që thirret “Te Imrani”. Ky fast-food është njëri ndër më të njohurit në qytet, dhe qytetarët e Gjilanit e frekuentojnë shumë këtë vend. Gazetarja e lajmi.net, Rinë Haziri, ka…

Fun

05/04/2024 15:14

Në Kosovë ka shumë vende për të ngrënë jashtë, ndër to janë edhe fast food-et e ndryshme që ndodhen në vend.

Në Gjilan, është një fast-food që thirret “Te Imrani”. Ky fast-food është njëri ndër më të njohurit në qytet, dhe qytetarët e Gjilanit e frekuentojnë shumë këtë vend.

Gazetarja e lajmi.net, Rinë Haziri, ka shkuar ta shohë vetë punën që bëhet këtu dhe ta shijojë ushqimin.

Ajo më pas ka përgaditur një hamburger që në dukje dukej i shijshëm. /Lajmi.net/

Më poshtë e keni videon e plotë: