Gazetarja pranon sfidën e pastiçeres: Përgaditë ëmbëlsirën që të shkrihet në gojë

Gazetarja e lajmi.net, Rinë Haziri, ka bërë një storie për gatimin e ëmbëlsirave. Gazetarja erdhi tek Etna, pastiçierja, e cila e me ftesë të saj e ftoi gazetaren e lajmi.net, për të shikuar nga afër punën e saj të gatimit të ëmbëlsirave. Tutje pastiçierja tregon se tani në kohën e Shën Valentinit, ka shumë porosi,…

Fun

09/02/2024 19:04

Gazetarja e lajmi.net, Rinë Haziri, ka bërë një storie për gatimin e ëmbëlsirave.

Gazetarja erdhi tek Etna, pastiçierja, e cila e me ftesë të saj e ftoi gazetaren e lajmi.net, për të shikuar nga afër punën e saj të gatimit të ëmbëlsirave.

Tutje pastiçierja tregon se tani në kohën e Shën Valentinit, ka shumë porosi, pasi që ajo gatimin e ëmbëlsirave e bën në mënyrë të veçantë.

Më tej gazetarja provon që të gatuaj një ëmbëlsirë, por gjatë procesit të gatimit ajo bën një gabim të vogël, por më vonë ajo e përmirëson gabimin dhe del një produkt i lezetshëm.

Më poshtë e keni storien e realizuar nga gazetarja e lajmi.net, Rinë Haziri. /Lajmi.net/