Gazetarja “ndërron” profesionin dhe bëhet kuzhiniere

Gazetarja e lajmi.net ka bërë një reportazh në një resort të Kosovës, “Iliria Hill Resort”. Ajo nga gazetare e “ndërroi” profesionin dhe u bë kuzhiniere. “Kuzhinjeria” e re pyeti Shefin e saj të kuzhinës se çfarë hapash duhet të marrë një kuzhinier i suksesshëm. Shefi i kuzhinës i tregoi asaj se puna e kuzhinierit duhet…

Fun

03/02/2024 12:29

Gazetarja e lajmi.net ka bërë një reportazh në një resort të Kosovës, “Iliria Hill Resort”.

Ajo nga gazetare e “ndërroi” profesionin dhe u bë kuzhiniere.

“Kuzhinjeria” e re pyeti Shefin e saj të kuzhinës se çfarë hapash duhet të marrë një kuzhinier i suksesshëm.

Shefi i kuzhinës i tregoi asaj se puna e kuzhinierit duhet të bëhet me përkushtim, respekt dhe mbi të gjitha recetat e ushqimit duhet të jenë gjithmonë të njejta dhe asnjëherë të mos ndërrohet receta, pasi që shija e ushqimit duhet të jetë e njejtë.

Ajo gjatë punës së re që mori, tregoi edhe pjesën e saj të parapëlqyer, pjesën ku përgatiten picat, dhe tha se do ta bëjë picën me përkushtim dhe t’ia lë Shefit të ta vlerësojë.

Më poshtë e keni reportazhin e përgatitur nga gazetarja e lajmi.net.

/Lajmi.net/