Gazetarja lëshon pak grepin në Badovc: Karremi që kishte vendosur nuk e zhgënjen

Gazetarja Rina Haziri storjen e radhës e pati ne liqenin e Badovcit. E ndihmuar edhe nga peshkatari i vjetër baca Jakup, ajo provoi se si është të peshkosh, shkruan lajmi.net. Dhe për këtë ajo vendosi të lëshoi grepin e saj në liqenin që ndodhet në periferi të kryeqytetit. Pa kaluar shumë kohë, grepi i saj…

Fun

09/06/2024 12:45

Gazetarja Rina Haziri storjen e radhës e pati ne liqenin e Badovcit.

E ndihmuar edhe nga peshkatari i vjetër baca Jakup, ajo provoi se si është të peshkosh, shkruan lajmi.net.

Dhe për këtë ajo vendosi të lëshoi grepin e saj në liqenin që ndodhet në periferi të kryeqytetit.

Pa kaluar shumë kohë, grepi i saj i dha sinjal asaj se dikush ka rënë në karremin e saj.

Për më shumë ndiqeni videon./Lajmi.net