Gazetarja e lajmi.net “teston” qytetarët: E bënë një eksperiment social për të parë reagimet e tyre

Gazetarja e lajmi.net sot ka bërë një eksperiment social duke testuar reagimin e qytetarëve në rast se dikush është në nevojë për ndihmë. Ajo e kishte lidhur dorën e saj kinse “të thyer” dhe kishte marrë disa molla me një qese. Qëllimi i këtij eksperimenti ishte se nëse në atë moment gazetares i binin mollat…

Fun

01/02/2024 20:02

Gazetarja e lajmi.net sot ka bërë një eksperiment social duke testuar reagimin e qytetarëve në rast se dikush është në nevojë për ndihmë.

Ajo e kishte lidhur dorën e saj kinse “të thyer” dhe kishte marrë disa molla me një qese.

Qëllimi i këtij eksperimenti ishte se nëse në atë moment gazetares i binin mollat në tokë si do të reagonin qytetarët, do ta ndihmonin apo të vazhdojnë rrugës së tyre.

Nga eksperimenti i bërë doli që shumica e qytetarëve kanë qenë të gatshëm që t’a ndihmojnë dhe treguan një empati ndaj njerëzve në nevojë.

Më poshtë e keni videon e realizuar nga gazetarja e lajmi.net:

/Lajmi.net/