Galaxy S20 vs iPhone 11 Pro: Videoja dëshmon se kush e ka kamerën më të mirë

Ben Schmake nga AuthenTech nëpërmjet një video në Youtube ka krahasuar në bazë të disa parametrave përformancën e kamerave të smartfonëve të ‘Samsung Galaxy 20’ dhe ‘iPhone 11 Pro’.

Auto & Tek

04/06/2020 18:47

Bazuar në krahasimin e afërsisë, modeli Galaxy 20 tregohet në shumë raste më efikas për kah aspekti i qartësisë sesa iPhone 11 pro, shkruan lajmi.net.

Gjithashtu, në hapësira të errëta kap më shumë detaje smartfoni nga radhët e Samsung sesa nga Apple.

Ndërkaq, më shumë detaje shfaq iPhone 11 pro.

Ndiqeni videon për t’i parë krahasimet. /Lajmi.net/

YouTube player