Futbollistët që e mposhten kancerin, dhe u rikthyen edhe më të fortë në futboll

Viteve të fundit kemi pasur shumë raste kur futbollistët kanë mposhtur një sëmundje të vështirë, kancerin, për t’iu kthyer sërish fushës së futbollit, edhe më të fortë. ‘Football Daily’ ka bërë një përmbledhje me video me lojtarët që kanë mposhtur kancerin dhe kanë vazhduar të luajnë futboll.

Sport

03/03/2017 18:09

Parashikoni ndeshje të futbollit dhe fitoni dhjetëra shpërblime, duke përfshirë një iPhone 7 dhe Samsung Galaxy S6