Forenzika ka dalë për të hetuar ngjarjen që ka ndodhur para Kuvendit

Pasi që protestuesit janë shpërndarë dhe Policia po e ruan ndërtesën e Kuvendit, në vend të ngjarjes kanë dal hetuesit e Forenzikës.