Flet për herë të parë babai i Assange, ka një kërkesë për Australinë

8:06 | 15 Prill 2019

Babai i Julian Assange ka një kërkesë për qeverinë australiane.

Babai i Julian Assange i ka kërkuar qeverisë australiane të ndihmojë djalin e tij, duke i bërë thirrje atyre të sjellin në shtëpi themeluesit e WikiLeaks, në një intervistë me një gazetë australiane.

Duke folur për herë të parë që nga arrestimi i djalit të tij në Londër më parë këtë javë, John Shipton i tha Newald Corp Herald Sun për “shokun” e tij duke parë djalin e tij të kryer nga ambasada ekuadoriane nga policia britanike, transmeton lajmi.net.

“Unë e pashë atë – mënyrën se e tërhoqën poshtë shkallët, ai nuk dukej mirë, unë jam 74 vjeç dhe unë dukem më mirë se ai dhe ai është 47 vjeç. Është një tronditje e tillë”, tha ai.

Assange ishte fshehur brenda ambasadës për shtatë vjet, por Ekuadori tërhoqi azilin e tij të enjten. /Lajmi.net/