Familja e Ritës

13:30 | 30 Nentor 2013

Rita4

Rita Ora na ka prezantuar me familjen e saj, gjatë ditëlindjes së saj të 23-të. Këngëtarja kosovare e ka festuar fillimisht ditën më të veçantë të saj të vitit fillimisht me më të dashurit e saj, për të vazhduar më pas me shoqëri dhe me të dashurin Calvin Harris, deri në orët e mëngjesit. Rita […]

Rita Ora na ka prezantuar me familjen e saj, gjatë ditëlindjes së saj të 23-të. Këngëtarja kosovare e ka festuar fillimisht ditën më të veçantë të saj të vitit fillimisht me më të dashurit e saj, për të vazhduar më pas me shoqëri dhe me të dashurin Calvin Harris, deri në orët e mëngjesit. Rita i ka fikur qirinjtë e tortës, e shoqëruar nga prindërit, vëllai dhe motra, siç shihet edhe në fotografitë e postuara në rrjetin social Twitter.

Prindërit Duke i fikur qirinjtë Rita me motrën