Të Infektuar: 19.328

Të Shëruar: 15.434

Të Vdekur: 678

Fakte interesante për kafshë që nuk i di as profesori i biologjisë

18:10 | 18 Tetor 2020

Ky artikull do ju mësoj gjëra që nuk ju mësuan kurrë në shkollë!

Bota është e mbushur me mrekulli të ndryshme që nganjëherë janë të vështira për tu besuar, transmeton lajmi.net.

Më poshtë kemi renditur disa fakte që nuk i keni ditur:

Disa hutë të vegjël flenë kështu:

Pinguinët kanë gjunjë

Macet nuk mund ta shijojnë sheqerin, sepse gjuha e tyre nuk ka receptorë të së ëmblës

Lopët nuk mund të kafshojnë, sepse nuk kanë dhëmbë të parëm në pjesën e lartë të nofullës, transmeton lajmi.net.

Shkabat me mjekër janë të vetmit shpend që vënë makijazh duke i zhytur puplat e veta në baltë që ti bëjnë të kuqe

Elefantët foshnja e thithin feçkën e vet, njëjtë sikur foshnjat e njerëzve thithin gishtin

Kafka e një balene ka këtë madhësi

Këmba e elefantit dhe njeriut janë jashtëzakonisht të ngjashme në strukturë skeletore, transmeton lajmi.net.

Një lloj i ketrave indian, rritet pothuajse një metër

Vezët e peshkaqenit janë transparente

Bishti i elefantit duket kështu

Disa yje deti mund të jenë katror si pasojë e mutacioneve gjenetike /Lajmi.net/