Të Infektuar: 1147

Të Shëruar: 874

Të Vdekur: 30

Ekzekutivi i Ford-it thotë se nuk do të shesë ventilatorë tek ofertuesi më i lartë

22:29 | 3 Prill 2020

Jim Baumbick, nënkryetari i ndërmarrjes së produkteve të ndërmarrjeve të Ford-it, tha se kompania nuk do t’i jepte ventilatorët e saj ofertuesit më të lartë.

Kompania do të mbështetet në ekspertizën e partnerit GE Healthcare dhe administratës Trump të vendosë se ku t’i dërgojë ventilatorët, transmeton lajmi.net.

“Ata janë me përvojë shumë të mirë në shpërndarjen e kësaj pajisje kritike të ventilatorit. Dhe ne do të përdorim të gjithë ekspertizën e tyre për ta marrë atje ku duhet të shkojë dhe, jemi duke u koordinuar me administratën dhe burime të tjera përmes ekspertizës së GE Healthcare”, tha Baumbick për CNN.

Ford dhe GE Healthcare po planifikojnë në partneritet të prodhojnë 50,000 ventilatorë në 100 ditët e ardhshme. /Lajmi.net/