Të Infektuar: 3508

Të Shëruar: 1902

Të Vdekur: 75

Edi Rama në NBA, ndodh diçka e çuditshme (VIDEO)

11:50 | 5 Janar 2016

Tersin e ndaljave të dritave në Shqipëri, kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama e ka “tërhequr” këmbën zvarrë dhe jashtë shtetit.

Për të parë një ndeshje të basketbollit, atij i është dashur të presë plot 30 minuta për të ardhur dritat, dhe kjo situatë kaotike ishte krijuar për shkak të një defekti.

Ndonëse këto raste janë tejet të rralla në Miami, për Ramën këto gjëra jane tejet normale.