E tmerrshme: Doktori kapet duke shikuar pornografi në kompjuterin e punës

Fun

19/01/2022 20:16

Një mjek mund të pushohet nga puna pasi ai pranoi se përdori kompjuterin e tij në spital për të parë pornografi.

Profesori Peter Davies, 70 vjeç, një ekspert për tuberkulozin, përdori kompjuterin e tij të punës pasi gruaja e tij vendosi filtra në kompjuterin e tij personal për ta ndaluar të shikonte pornografi në shtëpi, transmeton lajmi.net.

Policia u thirr pasi zyrtarët e NHS kontrolluan makinën e tij në Spitalin e zemrës dhe zbuluan se ai kishte parë imazhe të dikujt duke bërë seks me një kali dhe një qen.

Një zyrtare kryesore e financave hasi në ‘veprimtari të papërshtatshme të shfletimit’ dhe ajo ishte e lidhur me kompjuterin e Prof Davies, kështu që ai u pezullua para se të pushohej nga puna për sjellje të rëndë.

Ai tha se i kishte shikuar pamjet nga kurioziteti, por pranoi se kishte një problem. Ai u mor nën kujdesin policor dhe u raportua në Këshillin e Përgjithshëm Mjekësor, i cili është vendosur të zhvillohet sot dhe mund të përfundojë karrierën e tij të gjatë në mjekësi.

Prof Davies tha që ai ishte i varur nga pornografia që kur ishte 18 vjeç kur bleu revista si i ri dhe ishte duke u këshilluar në një klinikë të varësisë seksuale.

Ai i tha Shërbimit të Tribunalit të Mjekëve: “Në një farë mënyre, gjatë gjithë jetës sime të rritur, që nga vitet e adoleshencës, kam pasur një problem me të. Kam përdorur blerje të revistave, por nuk ka kaluar deri sa filloi interneti sepse ekzistonte mundësia e më shumë akses”. /Lajmi.net/