Disqet që po mundësojnë përmirësimin e cilësisë së ‘wireless’-it

16:07 | 18 Qershor 2019

Në një botë ideale, e gjithë familja duhet të jetë në gjendje të studiojë, punojë, relaksohet dhe të luajë online në të njëjtën kohë.

Megjithatë, një gjë e tillë nuk e lejon dobësimi i valëve të rrjetit, transmeton lajmi.net.

Si nevojë e përmirësimit të cilësisë së këtyre valëve, ka lindur një pajisje e quajtur ‘Bt Complete Wi-Fi’. Pajisja një fjalë mundëson lidhje të fortë dhe të shpejtë, pavarësisht distancës me ruter.

Një shtëpi me katër dhoma gjumi mund të ketë një rritje të shpejtësisë të ‘wireless’-it vetëm falë kësaj pajisjeje.

Menaxhimi i konfigurimit të rrjetit bëhet nëpërmjet aplikacionin ‘My BT’ në smartfon.

Aplikacioni do t’ju tregojë se ku të vendosni diskun dhe gjithashtu  do iu ndihmojë të kontrolloni forcën e sinjalit tuaj në çdo dhomë. /Lajmi.net/