Disa probleme të dhimbshme që bëjnë çdo grua të qaj

18:33 | 15 Gusht 2019

Të jeni femër është mirë, por ndonjëherë është shumë e vështirë.

Duke filluar nga problemet me thonj që thyhen, realiteti është nuk mund asnjëherë të largoheni nga këto probleme. E gjithë çka mund të thoni është “Oh jo, prapë” dhe të qeshni, raporton “Bright Side”.

Këtu do i gjeni disa nga problemet që çdo femër duhet të përballet pothuajse çdo ditë, mund të jenë të dhimbshme, por edhe qesharake në të njëjtën kohë, transmeton lajmi.net.

Tragjedia e ‘Eyeliner’

Kur jeni e shkurtër, çdo tualet ju duket se janë bërë enkas për basketbollistë

Pas gjithë asaj pune…

Në çdo mëngjes, nuk kemi çka të veshim

Kjo ka tendencë të ndodh në momentet më pak të përshtatshme – çdo femër e ndjen këtë

Pasi lyeni thonjtë, një insekt ndalet në thonj

Flokët që ngecin gjithkund

Efekti i grimit

Flokë të gjata apo çantë me krahë

Kur nuk jeni në disponim, siguroheni që nuk keni gërshër afër vetës.