Punëtorët i hakmerren shefit që s’ua dha rrogat, ia mbushin veturën me shkumë

Punëtorët e pakënaqur vendosën të hakmerren ndaj shefit të tyre për pagat e papaguara.

Fun

04/01/2022 10:59

Video e hakmarrjes së punëtorëve në Britaninë e Madhe u publikua në rrjetet sociale dhe është parë nga 26 milion njerëz deri më tani.

Ata fjalë për fjalë shkatërruan brendësinë e makinës së shefit të tyre duke e mbushur atë me shkumë.

Siç thanë, arsyeja janë pagat e papaguara.

“Ai duhet të na kishte paguar, apo jo?”, thanë punëtorët e indinjuar në fund të hakmarrjes së tyre, të cilët“ zbukuruan ”makinën e shefit me shkumë të përdorur në punimet e ndërtimit.