Digjen disa lokale tek Tregu i Gjelbër në Prishtinë

Disa lokale kanë marrë flakë tek Tregu i Gjelbër në kryeqytet. Në pamjet e publikuara nga mediet kombëtare shihet se zjarrfikësit janë të angazhuar maksimalisht për të marrë masat e nevojshme. Lajmi.net tashmë ka telefonuar autoritetet për të mësuar më shumë rreth ngjarjes respektive. Gjithsesi, përmendim faktin se do t’ju raportojmë në kohë reale për…

Lajme

08/06/2023 22:58

Disa lokale kanë marrë flakë tek Tregu i Gjelbër në kryeqytet.

Në pamjet e publikuara nga mediet kombëtare shihet se zjarrfikësit janë të angazhuar maksimalisht për të marrë masat e nevojshme.

Lajmi.net tashmë ka telefonuar autoritetet për të mësuar më shumë rreth ngjarjes respektive.

Gjithsesi, përmendim faktin se do t’ju raportojmë në kohë reale për çdo risi eventuale nga ky rast dhe jo vetëm.