Dhoma teatër

Të gjithë ne na ka rastis të shkojmë në kinema apo teatër, për ta parë një shfaqje apo një film. Por, në botë ekzistojnë teatro dhe kinema të mrekullueshme, të ndërtuara në shtëpi. Dizajni i tyre është mahnitës dhe njerëzit e pasionuar pas artit kanë shpenzuar miliona dollarë, vetëm për t’i rregulluar dhomat e shtëpive…

Lifestyle

11/12/2013 16:00

Të gjithë ne na ka rastis të shkojmë në kinema apo teatër, për ta parë një shfaqje apo një film. Por, në botë ekzistojnë teatro dhe kinema të mrekullueshme, të ndërtuara në shtëpi.

Dizajni i tyre është mahnitës dhe njerëzit e pasionuar pas artit kanë shpenzuar miliona dollarë, vetëm për t’i rregulluar dhomat e shtëpive të tyre, duke i shndërruar ato në teatër. E ku ka më mirë se ta shikosh një film me ekran gjigant në shtëpi? Shikoni 10 shtëpitë-teatër më unike në botë.