Dentisti i jep anestezion pacientit dhe ja fut penisin në gojë (FOTO)

Një dentist akuzohet se ia ka futur në gojë penisin një pacienti gjatë një procedure në Universal Smiles ku ishte duke e mbajtur praktikën.

Bota

03/02/2016 13:39

Bilal Ahmed, 43 vjeçar nga SHBA është akuzuar për abuzim seksual të shkallës së parë të një pacienti.Dentist 'forced patient under anaesthetic to perform oral sex on him'

Besohet që ngjarja ka ndodhur gjatë vizitës së pacientët tek Ahmed me 22 maj të vitit 2014.

Pacienti thuhet se e kishte thyer dhëmbin gjatë drekës dhe kishte vendosur të shkonte tek dentisti, raporton lajmi.net

Dentist anaesthetised patient - then put his dick in his mouth Credit: Getty Images

Sipas regjistrimeve të gjykatës, Ahmed i kishte thënë pacientit se dhëmbi i tij duhet të hiqej dhe se për ta bërë këtë ai duhet të përdorte Oksid Azoti, ndryshe i njohur edhe si gaz qesharak, për ta joshur atë.

Pacienti i kishte treguar atij se sigurimi shëndetësor nuk ia mbulon shpenzimet për këtë dhe se do të paguante vetë.

Në dokumentet tregohet se një asistent ishte në dhomë me ta por ishte larguar porsa që viktima e kishte marrë gazin, dhe e kishte mbyllur derën gjatë daljes, transmeton lajmi.net

Pacienti tregon se kur ishte zgjuar e kishte parë se nuk e kishte maskën e vënë dhe se dentisti ishte duke e detyruar për seks oral.

Pasi që e kishte kontaktuar policinë, pacienti e kishte thirrur Ahmed 6 ditë më vonë në një telefon të përgjuar nga autoritetet.

Dentisti pastaj ishte arrestuar me 7 janar në aeroportin ndërkombëtar John F. Kennedy, pas rikthimit të tij nga Pakistani, raporton lajmi.net.

Ai pastaj i kishte paguar 50,000$ dhe kishte dalë nga burgu.

Seanca e radhës besohet të jetë me 17 shkurt. /lajmi.net