Dasma më e bukur dhe e hidhur në botë! (Foto)

Amber Snailham 17 vjeç dhe i dashuri i saj Callum Firks, po ashtu 17, patën dasmën e ëndrrave të tyre.

Bota

25/11/2016 22:04

Por pas kësaj fotoje kaq të bukur, fshihet e vërteta e dhimbshme.

Amber u diagnostikua me kancer që i ishte përhapur shumë në tru. Asaj i dhanë pak muaj jetë, transmeton tema.

Kështu që adoleshentja britanike vendosi të përjetonte dasmën e ëndrrave të saj para se të largohej nga kjo botë.

23456