Çmimi PS5 nuk do të jetë i lirë, paralajmëron shefi i Sony-t përpara zbulimit të tastierës

Jim Ryan, shefi i Sony Interactive Entertainment, konfirmon se data e lëshimit të PS5 është në rrugën e duhur, por mund të jetë mjaft e kushtueshme.

Auto & Tek

09/06/2020 15:16

Në një intervistë të kohëve të fundit me Lojërat e industrisë, Jim Ryan – Drejtori i Përgjithshëm i Sony Interactive Entertainment, shpjegoi se tastiera është ende në rrugën e duhur për lëshimin e saj, transmeton lajmi.net.

Ende nuk ka ndonjë fjalë për një gamë çmimesh për tastierën, dhe shumë lojtarë prisnin të dëgjonin më shumë rreth planeve të lansimit të Sony për sistemin e ri gjatë një ngjarje të planifikuar për 4 qershor.

The new DualSense controller is very space-age, and could reflect the final PS5 design

Por ajo ngjarje është vonuar për një kohë të pacaktuar, shkruan Daily Star. Në një lajm në Twitter, kompania u tha miliona ndjekësve të saj:

“Ndërsa ne e kuptojmë se lojtarët në të gjithë botën janë të ngazëllyer kur shohin lojërat PS5, ne nuk e ndiejmë se tani për tani është një kohë për të festuar, ne duam të qëndrojmë prapa dhe të lejojmë që të dëgjohen zëra më të rëndësishëm”. /Lajmi.net/