Çelësi defekt dhe nuk hapet vetura?: Ustahi nga Prizreni ta hapë për 9 sekonda

Shumë kujt nga ne mund ti ketë ndodhur që një ditë të mos arrijë që të hapë veturën e tij. Krejt kjo për shkak se mund ti ketë hapur çelësi, apo edhe mund të i jetë prishur për arsye të ndryshme, shkruan lajmi.net. Eh, ekspert se qysh me ta qelë kerrin “taprrap”, është Blerim Perolli…

Fun

18/01/2024 22:34

Shumë kujt nga ne mund ti ketë ndodhur që një ditë të mos arrijë që të hapë veturën e tij.

Krejt kjo për shkak se mund ti ketë hapur çelësi, apo edhe mund të i jetë prishur për arsye të ndryshme, shkruan lajmi.net.

Eh, ekspert se qysh me ta qelë kerrin “taprrap”, është Blerim Perolli nga Prizreni.

Lajmi.net ka zhvilluar një intervistë me të, ku ai dhe ka demostruar aftësitë e tij profesionale në këtë fushë./Lajmi.net

Për të kuptuar më shumë se si ndodh kjo, e shihni në videon mëposhtme.