Bosi Amazon: Zhvillimi i universit është i domosdoshëm

Themeluesi i Amazon Jeff Bezos beson se trashëgimia e tij do të jetë investimi për eksplorimin e hapësirës.

Auto & Tek

26/04/2018 19:11

Financuar nga ai kompani Spaceflight Blue Origin ishte “gjëja më e rëndësishme të bëj”, tha Bezos të martën në prezantimin e Axel Springer Awards në Berlin.

Ai mendoj se zhvillimi i sistemit diellor ishte e nevojshme, ndër të tjera, për të parandaluar krizat e ardhshme të energjisë. Përveç kësaj, njerëzimi do të ndryshojë një ditë industrinë e rëndë larg Tokës.

Bezos 54-vjeçari është themelues dhe kreu i kompanise më të madhe shitëse me pakicë online në botë Amazon dhe pronari i “Washington Post. /Lajmi.net/