Bllokohet magjistralja Prishtinë-Lipjan (Video)

Në Magjistralen Prishtinë – Lipjan, saktësisht në afërsi të rrethit që ndanë rrugën për Ferizaj dhe Lipjan, është bllokuar komunikacioni tërësisht në drejtim të Lipjanit.

Lajme

05/06/2015 18:47

Sipas informatave, kjo bllokadë ka ardhur si pasojë e një aksidenti që ka ndodhur në këtë magjistrale.

Në videon e mëposhtme shihet qartë se sa e gjatë është kolona dhe se sa gjatë janë duke pritur sepse shihen qytetarë të dal nga automjetet e tyre dhe duke pritur.

YouTube player