Bllokohen mijëra euro në portin e Durrësit

Sipas njoftime të fundit janë bllokuar në portin e Durrësit një sasi e madhe eurosh në një makinë që transprtohej për në Shqipëri.

Lajme

24/06/2018 16:11

Sipas burimeve, behet fjale per 1.5 milion euro. Valuta po futej ne territorin shqiptar.  Eurot me prerje 100-ce ishin fshehur ne nje makine tip “Toyota Yaris” pa targa.

Ndërkohë që mjeti ishte nisur nga Belgjika me kamion dhe nuk kishte destinacion perfundimtar. Dyshohet qe te jene para te papastra dhe te siguruara nga aktivitete kriminale. Policia ka nusr hetimet ne lidhje me rastin.