Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

Bizoni e “hedh” një person rreth 5 metra në ajër pasi që i afrohet më shumë se që duhet

16:12 | 4 Korrik 2020

72-vjeçarja zvarritet nga një bizon pasi afrohet për të bërë foto.

Ky moment u zu nga disa persona që qëlluan në momentin kur një grua i afrohet një bizoni shumë afër dhe tenton të bëjë fotografi, transmeton lajmi.net.

Ngjarja ndodhi në Parkun Kombëtar Yellowstone dhe u morën nga një familje tjetër në kamp, ​​të cilët shikonin me tmerr ndërsa krijesa sulmoi gruan që po përpiqej të bënte një foto.

Footage of the encounter in Yellowstone National Park was taken by another family at the campsite, who watched in horror as the creature attacked the 72-year-old

Gruaja në Kaliforni mbeti e pavetëdijshme në bar dhe u transmetua më pas në spital, por bizoni nuk dëmtoi asnjë organ kryesor.

Ajo ishte dërguar me helikopter në Qendrën Mjekësore Rajonale Lindore Idaho, por ajo u lirua më vonë pasi vuajti vetëm disa shenja të vogla. /Lajmi.net/

A bison is pictured in Yellowstone National Park in March. Park rangers say that the creatures can become aggressive when they feel threatened