“Bitcoin është më i madh se revolucioni industrial”

20:01 | 25 Prill 2018

Tim Draper, i cili investoi herët në Tesla dhe Skype, beson se monedhat digjitale së shpejti do të zëvendësojnë paratë tradicionale.

Kapitali sipërmarrës Tim Draper duket se ka investime të suksesshme. Ai ka investuar tashmë në Skype , Hotmail , Tesla, Baidu dhe shumë kompani të tjera.

Në vitin 2016, tha Draper në një intervistë në të ardhmen , monedha digjitale Bitcoin dhe blockchain po përjetojnë një ndryshim të thellë: ” Blockchain është fantastik, dhe është e vërtetë për një mori aplikacionesh”.

Duket sikur Draper është ende i bindur për kripto-valutat. ” Bitcoin është më i madh se interneti, është më i madh se Epoka e Hekurit, Rilindja, Bitcoin është më i madh se Revolucioni Industrial”, thotë Draper. /Lajmi.net/