Të Infektuar: 3703

Të Shëruar: 1946

Të Vdekur: 79

“Bitcoin është mashtrimi më i madh që është bërë ndonjëherë”

8:33 | 26 Prill 2018

Ish-kreu i ofruesit të shërbimit të pagesave shkon në një koment mbi kripto-valute.

Ai kishte lodhur e shpjeguar për njerëzit, “Kini kujdes, ajo është spekulative, të jeni të kujdesshëm, nuk është një flluskë”, kështu që ajo duhet të thuhet shumë qartë në fund: ” Bitcoin është më i mashtrim i madh.

Bitcoin është asgjë më shumë se një “pompë” , në të cilën çdo promovues blen kripto-valuta me çmime të ulëta, atëherë të drejtuar mbi ndikim promovimin e tyre ata zhyten në këtë “pomp”. Nëse çmimi rritet, influencuesit i shesin investimet e tyre me një fitim.

Të humburit në këtë “skemë pompimi” janë të informuar keq dhe, mbi të gjitha, nxiten nga lakmia. /Lajmi.net/